Két különleges borvacsorával nyújtunk felejthetetlen gasztronómiai élményt
novemberben és decemberben, amikor rendkívüli borok, 5-fogásos gourmet menük
és a 101 éves, csodálatos hangulatú Café Astoria Restaurant találkozik egymással.
A Dúzsi és Béres borokra hangolt fogásokat az őszi Dining City Étterem Héten Top 10 helyezést elért éttermünk kreatív séfje, Lakatos Tímea álmodta meg.
Regisztráció és asztalfoglalás az astoria.restaurant@danubiushotels.com e-mail címen.
Béres Szőlőbirtok és Pincészet borvacsora
December 3. 19:00 óra
MINDEN JEGY ELKELT!
8.900 Ft + 10% szervízdíj
Welcome drink
Béres Tokaji Sárgamuskotály 2013
Uborkakoktél lazac kaviárral és parmezán chips-szel
Amuse bouche Béres Tokaji „HOLDEZÜST” Cuvée 2014
Borjú bríz aszalt gyümölcsös brióssal, citrusos „lakkal”
Béres Tokaji Furmint 2014
Vaníliás vargánya brulée snidlinges csigával
Béres Tokaji „MAGITA” Cuvée 2010
Japán fürj füstölt tojásával, grillezett fácánmell kelkáposztás kecskesajt roláddal és korianderes céklával
Béres Tokaji „Lőcse” Furmint 2011
Ánizsos brownie sóskaramell mousse-val, maracuja velővel
Béres Tokaji 6 puttonyos Aszu 2007
Dúzsi Tamás borvacsora
November 27. 19:00 óra
MINDEN JEGY ELKELT!
9.900 Ft + 10% szervízdíj
Vendégváró pogácsa
Fürtike 2015
Édesköményes karfiolsaláta lazac tatárral, parajmajonézzel
Olaszrizling 2014
Cékla krémleves mentás kecskesajt habbal, liofilizált málnával
Rozé 2015
Mangalica szűz gyömbéres sütőtök pürével, Cabernetben érlelt gesztenyével
Cabernet Franc 2011
Bárány T-bone vargányás aszalt szilvával töltött kelkáposzta rozmaringos jus
Graboc 2007
Kardamomos meggytorta étcsokoládés kávéhabbal
Shiraz 2012
Szenzációs Ajánlat
Dúzsi Tamás + Béres Pincészet borvacsorák
együtt csak 14.900 Ft + 10% szervízdíj