Esküvő az Astoriában

Ha már elhangzott a boldogító Igen!, felmerül az újabb kérdés, milyen legyen az esküvői helyszín? Vannak olyan események az életünkben, melyek felejthetetlenek és időtállóak, ezért a legjobb választás Budapest ékszerdoboza, az Astoria.

Tradíció és stílus

Ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a középkori városfalak helyén épült négycsillagos hotel, mely 1914-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A szálloda névadója és mintája az Astor család által létrehozott New-York-i Waldorf Astoria volt.

A mindig áhított hagyományt és klasszikus eleganciát sikerült átmenteni az utókor számára a legutóbbi nagyszabású házfelújítás során, melynek eredményeképpen egy a maga nemében egyedülálló atmoszférájú szálloda várja az ifjú párt a főváros szívében, valamint a Váci utca forgatagától karnyújtásnyira. A berendezés és a műtárgyak elragadó tárháza a régi idők eleganciáját sugározza, miközben a mai technikai felszereltség minden komfortját ötvözve élvezhető az eredeti békebeli hangulat.

Az Astoria különlegességét igazolja, hogy a klasszikusan elegáns, berendezésében is patinás szállodát szívesen választják korabeli hangulatot felidéző filmek helyszínéül. Itt forgatták például a külföldiek közül a Csodálatos Júlia, a Perlasca, a magyar filmek közül A miniszter félrelép és a Rokonok egyes jeleneteit is.

Esküvőszervező csapatunk nagy tapasztalattal várja jelentkezésüket!
További információk, foglalás: astoria.sales@danubiushotels.com

A Belváros szívében található szállodánk elegáns étterme, a Café Astoria, valamint a Danubius Hotel Astoria hangulatos különtermei 20 főtől 130 főig, több mint 100 év tradicionális vendégszeretetével várja Önt, felejthetetlen ünnepi vacsorával illetve gazdag svédasztalos kínálatával. Az esküvői szertartásra is tudunk termet biztosítani.

Az Astoria konyhafőnökének a különleges alkalomra komponált kreációi igazi ünnepé varázsolják az esküvői vacsorát. Annak sem kell csalódnia, aki magyaros lakodalmi menü összeállítását kéri – nagyszabású vidéki lagzik ízeit az asztalra varázsolva. A gazdag lakoma élvezetét fokozzák az elegáns menükártyákkal, finom porcelánnal, csillogó poharakkal és csodálatos virágkompozíciókkal megterített asztalok, székselyemmel ünnepi díszbe öltöztetett székek, az udvarias, figyelmes kiszolgálás.

Az impozáns Empire terem rendkívüli eleganciájával kiválóan alkalmas esküvői fogadások megrendezésére. A 260 m2 alapterületű terem 80 – 160 fő részére biztosít kényelmes helyszínt.

A zöld különböző árnyalataiban pompázó Zöld Szalon kiválóan alkalmas az esküvői szertartás megrendezésére.

A jó hangulatú táncos mulatság után akár rögtön álomra is hajthatják a fejüket a szép és kényelmes vendégszobákban.

500 000 Ft feletti fogyasztás esetén szállodánk nászajándéka egy elegáns lakosztály, mely vörös rózsával, gyümölcstállal és jégbe hűtött pezsgővel várja az ifjú párt az átmulatott éjszaka után. Lakosztályaink berendezését antik bútordarabok és tárgyak egészítik ki, és minden vendégszoba falán eredeti festmények fokozzák az esztétikai élményt.

 

A szálloda jelenleg kétféle szobatípussal rendelkezik:

A történelmi szárnyban találhatóak Deluxe vendégszobáink, melyek az átlagosnál jóval tágasabbak, exkluzív kialakításúak. A szobák színei, a tompa okkersárgák, terrakották és a telt burgundik, a textilek mintázata és az elegáns antikolt fehér bútorok az otthonosság érzetével várják kedves vendégeinket.

 

 

A komfortos, frissen felújított Design szobák stílusos berendezéssel  a szálloda csendes Magyar utcai szárnyán helyezkednek el.
Foglalható 2020. április 20-tól.

A belváros nyüzsgő sűrűjében a város zajától hermetikusan elzárt, teljesen hangszigetelt, légkondicionált szobákban vezeték nélküli Internet szolgálja vendégeink kényelmét.

 

Karolyi_kertÚj lehetőség  az Astoriában megrendezett esküvői fogadás előtti szertartás helyszíneként, illetve az ifjú pár fotózásának díszleteként a hírneves szállodánk közelében található meseszép Károlyi-kert. A park stílusa a barokk korra utaló mértani elrendezést és az angol kertekre emlékeztető kialakítást ötvözi kanyargós sétányaival.

 

 A Danubius Hotel Astoriában konferenciákat és esküvőket is rendezünk.
Kérje rendezvényajánlatunkat a Hotel Astoria konferencia és esküvő oldalán.

Kapcsolat

Café Astoria Restaurant
1053 Budapest
Kossuth Lajos u. 19-21.
+36 1 889 6022
restaurant.astoria@danubiushotels.com

Contact

Café Astoria Restaurant
1053 Budapest
Kossuth Lajos u. 19-21.
+36 1 889 6022
astoria.restaurant@danubiushotels.com

Nyitva tartás

 • Hétfő7:00 - 23:00
 • Kedd7:00 - 23:00
 • Szerda7:00 - 23:00
 • Csütörtök7:00 - 23:00
 • Péntek7:00 - 23:00
 • Szombat7:00 - 23:00
 • Vasárnap7:00 - 23:00

   Opening hours

   • Monday7 a.m. - 11 p.m.
   • Tuesday7 a.m. - 11 p.m.
   • Wednesday7 a.m. - 11 p.m.
   • Thursday7 a.m. - 11 p.m.
   • Friday7 a.m. - 11 p.m.
   • Saturday7 a.m. - 11 p.m.
   • Sunday7 a.m. - 11 p.m.

     Kedves Vendégünk!

     A Café Astoria Restaurant átmenetileg zárva tart.
     Megértését köszönjük!

     Dear Guest

     The Café Astoria Restaurant is temporarily closed.
     Thank you for your understanding.