„A múltból jövő alakul.”

1914. márciusában nyitotta meg kapuit az akkori idők nagypolgári luxusigényeit kielégítő szállodák egyik emblematikus épülete, az Astoria Szálló. A hatemeletes, 138 szobás impozáns szálloda a róla elnevezett közlekedési csomópontban, az Astoriánál, a Belváros szívében áll és történelmét tekintve Budapest ikonikus pontja. Enteriőrjében, utánozhatatlan hangulatában több mint 100 évet követően is megőrizte egyediségét, különleges atmoszféráját. A mai szálloda elődje, a Zrínyi Kávéház és Vendégfogadó a pesti irodalmi élet egyik központjává vált, politikusok, művészek találkozóhelyévé.

A 100 éves vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal  fűszerezzük. A klasszikus értelemben vett kávéházi kínálatot és életérzést színvonalas a’la carte ajánlat és napszakhoz köthető kulináris kínálat egészíti ki. Vendégeink egyszerre érezhetik a békebeli kávéházak süppedős hangulatát, mely alkalmas társasági események lebonyolítására, valamint az éttermünkben a több évtizedes tradíciót megtartva, a múlt gyökereit ápolva hozzuk el a jelen kifinomult ízlését, amely hűen tükrözi az Astoria stílusát.

A Café Astoria Restaurant 10% kedvezményt nyújt éttermi a’la carte fogyasztásból érvényes Budapest Kártyával érkező vendégek részére. Vásároljon Budapest Kártyát a hivatalos weboldalon: budapest-card.com!